Βαθμολογία

Πέρασε από το Κουτσόχερο ο Κεραυνός Δένδρων!

Με σκορ 2-4 κατάφερε να επικρατήσει ο Κεραυνός Δένδρων στην πάντα δύσκολη έδρα του Κουτσόχερου. Με αυτή τη νίκη η ομάδα συγκατοικεί στην κορυφή με την Μάνδρα με 18 βαθμούς.

Στο 21’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Χατζής, βρέθηκε τετ α τετ ο Σιούτας όπου πέρασε και τον Ράγια και με πλασέ έκανε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του σκόρερ πέρασε πάνω από την εστία του Ράγια.

Στο 24’ ύστερα από σέντρα του Κουσάνα, ο Καλούπας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 46’ τη διπλή ευκαιρία του Πέρπερα απέκρουσε ο Τσιάντας.

Στο 70’ ύστερα από πάσα του Πέρπερα, ο Σερδένης με σουτ έκανε το 1-2. Στο 82’ προσωπική ενέργεια του Πέρπερα, απέκρουσε αρχικά ο Τσιάντας, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3.

Στο 85’ χαμένο πέναλτι για την  Φορτούνα που κέρδισε και εκτέλεσε ο Παζάρας, αφού μπλόκαρε ο Ράγιας. Στο 86’ το πρώτο σουτ έκανε ο Σερδένης, απέκρουσε ασταθώς ο Τσιάντας και ο Σκριάπας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-4. Και στο 90’ τη σέντρα έβγαλε ο Μητράκας στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσιούτσιας διαμόρφωσε με τακουνάκι το τελικό 2-4.  

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Τσιρογιάννης (65’ Καπνόπουλος), Φονιάς, Χατζής, Σκούπρας, Ντάφος (83’ Τασιούλης), Τζαβάρας (68’ Γκίκας), Μητράκας, Σιούτας, Παζάρας, Τσιούτσιας.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Ζουτούκας (65’ Σερδένης), Κουσάνας, Τασιούλας, Καλέσης Αχ., Γκαμπέτας, Σκριάπας, Γκάτης, Κωστάκης (80’ Μπακού), Πέρπερας, Καλούπας (46’ Βόραδας).    

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοντογιώργος, Ροκοπάνος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ