Βαθμολογία

«Κόλλησαν» στο μηδέν και είχαν και απώλειες… (PICS@VIDEO)

Λάρισα 2012 και Δαμασιακό αγωνίστηκαν στον κακό αγωνιστικό χώρο του Γ. «Μητσιμπόνας» και δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ στο τελικό 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τους βαθμούς της νίκης έχοντας τις δικές τους καλές στιγμές. Λίγες φάσεις στο ματς, αλλά δύο σοβαροί τραυματισμοί!

Στο 22’ ο Γκαντρής για το Δαμάσι έκανε το σουτ στη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ. Στο 38’ του ίδιου είχε την ίδια τύχη. Στο 50’ σουτ καλό του Κίτσιου Δ. πέρασε άουτ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας γκολ σημείωσε ο Σουγλής Σ. που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 64’ την κεφαλιά έκανε ο Μουσιάρης απέκρουσε ασταθώς ο Παπαζησης και έδιωξαν οι αμυντικοί. Και στο 72’ χαμένο τετ α τετ του Λούτσου αφού έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δυσάρεστη στιγμή ο σοβαρός τραυματισμός του αμυντικού της λαρισινής ομάδας Μάκη Κόκκινου ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι ελέω του γηπέδου! Μάλιστα στο Νοσοκομείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης προκειμένου να συμπαρασταθεί, μια κίνηση η οποία και σχολιάστηκε θετικότητα από τους ανθρώπους της Λάρισας 2012.

Επίσης στο 26’ τραυματίστηκε και ο Άγγελος Αμπατζίδης για το Δαμάσι. Σύμφωνα με την διάγνωση του γιατρού έπαθε διάστρεμμα ποδοκνημικής και κάκωση δεξιού έσω σφυρού.  Όπως υπολογίζεται θα χρειαστεί δύο εβδομάδες για την αποκατάστασή του.

*Ευχές και από το athleticlarissa στα δύο παιδιά και γρήγορα να επιστρέψουν στα γήπεδα ξανά!

Λάρισα 2012 (Α. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κουκουτσέλος (85′ λ.τ. Τσιτσόπουλος), Δημόπουλος (46′ Ευθυμίου), Κόκκινος, Φλώρος Παν., Κίτσιος Π., Μπόντε Ντ., Πάσιος (75′ Τσιαμούρας), Μπόντε Π., Κίτσιος Δ., Βλιώρας (70′ Φλώρος Αντ.).

Δαμασιακός (Χ. Λόλας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Αμπατζίδης (25′ λ.τ. Λέτσιος Στ.), Σουγλής Στ., Ντόκος, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Γκαντρής (70′ Σουγλής Κ.), Λούτσος, Μουσιάρης, Νάτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Χασιώτης, Ντελέζος Θ.

">http://

">http://

">http://

">http://