Βαθμολογία

Επέστρεψε «σπίτι» του με νίκη ο Ηρακλής Λάρισας! (PICS@VIDEO)

Ιδανική επιστροφή για τον Ηρακλή Λάρισας στη φυσική του έδρα στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς κέρδισε τον αξιόμαχο Δωτιέα Αγιάς με 2-1 και παρέμεινε στην 2η θέση και πάντα κοντά στην κορυφή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς έγινε σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο με δυνατές συγκινήσεις μέχρι το τέλος.  Οι γηπεδούχοι πήραν το σημαντικό από κάθε άποψη τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα μαχητικοί. Ο Δωτιέας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Γιώργο Τσατσαλίδη με δυνατό σουτ μετά από μπαλιά του Μπαλαμώτη κάνοντας το 0-1.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και αφού απείλησε δύο φορές με τον δραστήριο Ρέψη (15΄, 20΄) με τον Ρούσσο να είναι σε ετοιμότητα, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (1-1) στο 24΄με κεφαλιά του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού Σπύρου Ζαφειρίου μετά από ωραία προσπάθεια του Γιαννακόπουλου.

Και δύο λεπτά αργότερα ο Χρήστος Ρέψης με εντυπωσιακό γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννακόπουλου έφερε τούμπα το ματς κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μέχρι την ανάπαυλα του α΄μέρος τόσο ο Ηρακλής με τους Πατσή (36΄) και Καπετάνιο (40΄), όσο και ο Δωτιέας με τον Τσατσαλίδη (31΄, 42) και Βλάχο (41΄) θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό από την έναρξη της επανάληψης και ο Δωτιέας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Τσατσαλίδης νικήθηκε από τον Καραναστάση από την άσπρη βούλα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κορλός από τον Ψωμολιά. Μάλιστα ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ηρακλή αποβλήθηκε στο 51΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 54΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι στο πέσιμο του Βλάχου μετά από προσπάθεια του Ζαφειρίου αλλά ο κ. Μπουρουζίκας ήταν κοντά στη φάση και είπε να συνεχιστεί το ματς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλαμώτης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 75΄ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 80΄ο Τσατσαλίδης και μετά από ωραία προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραναστάση ενώ στο 85΄ο Ηρακλής πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα με τον Φώτο ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ρούσσου στο σουτ του Γκιουρσάνη αλλά ο κ. Λάκης υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ και έτσι το 2-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης- Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Χρηστίδης (91΄Λάμπρου), Ντιντής, Μανιώτης, Ζαφειρίου (76΄Γκιουρσάνης), Νάστας, Καπετάνιος (60΄Φώτος), Ρέψης (68΄Δολιάνης).

Δωτιέας Αγιάς (Δ. Μπουκουβάλας): Ρούσσος, Βλάχος (82΄Γεωργοβίτσας), Ποτόσογλου, Ντελής, Γελαλής, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης, Κορλός, Ντακούλας, Μπαλαμώτης, Πασιάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Λάκης, Νάκας.

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://