Βαθμολογία

Ο Βούκιας έκρινε τη νίκη, Τύρναβος - Αμπελωνιακός 0-1 (PICS)

Ένα τέρμα του Σπύρου Βούκια ήταν αρκετό για τον Αμπελωνιακό προκειμένου να αποδράσει με νίκη 1-0 από την δύσκολη έδρα του Τυρνάβου σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει τον Αμπελώνα στους 20 βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στους 10 βαθμούς και ισοβαθμεί στην δωδέκατη θέση με Δαμασιακό, Λάρισα 2012 και Αετό Αμυγδαλέας, στη μάχη για παραμονή.

Ο Βούκιας λοιπόν ήταν ο σκόρερ του 0-1 στο 34', γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 40' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νικολακούλη, ενώ στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56' έμεινε με δέκα και ο Τύρναβος με την αποβολή του Πατσιωτού.

Διαιτητής: Φακής Γ., Α’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ., Β’ Βοηθός: Καραμπούλας Θ.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου): Χαλκιάς Α., Νταναβάρας Δ., Καρράς Π., Κουτσοκέρας Α., Δασκαλόπουλος Κ., Γάνος Θ. (58′ Λόζος), Μπάκος Κ., Μπάκος Ι., Ντουνούδης Γ. (62′ Κατσαρός Β.), Πατσιωτός Σ., Κοκομπέλης Α. (77′ Κοκομπέλης).

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζηνάς Ν., Φουδούλης Γ., Γούτος Ν., Αλεξόπουλος Α., Δαλακώνης Χ., Μεσημέρης Β., Λιάκος Α., Νικολακούλης Α., Βούκιας Σ., Χατζούλης Ε., Βαλατσός Ε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ