Βαθμολογία

Με ανατροπή ο Σμόλικας, 1-2 το Αργυροπούλι

Νίκη με ανατροπή πέτυχε σήμερα (2/12) η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης στην δύσκολη έδρα του Αργυροπουλίου το οποίο νίκησε με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε μια σπουδαία νίκη που την φέρνει στους 24 βαθμούς, ενώ το Αργυροπούλι παρέμεινε στους 12 ισόβαθμο με την έτερη Δόξα, αυτή του Βλαχογιαννίου.

Μόλις στο 6' ο Χατζηγρηγορίου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να απαντήσει ο έμπειρος Κακαβίτσης που στο 27' έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 71' ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του για το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Νίτσας Χ. , Α’ Βοηθός: Νατσιούλας Η., Β’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ.

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Α., Kurbati D., Κακαζούκης Α., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Φουτούνας Α., Βογιατζής Α. (39′ Γκαραγκούνης Ε.), Τσιάγκος Α., Χατζηγρηγορίου Α., Δίχρης Ρ., Ραμάι Α.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης Ι., Τσιρογιάννης Θ., Καρέντζος Δ., Σκούπρας Β., Μανακούσιος Θ., Μπέτσης Θ., Μακρής K. (75′ Μολάς Θ.), Λάλλος Χ. (60′ Μάτος Γ.), Μανακούσιος Δ., Σπανός Β. (83′ Γκατζιούρας Β.), Κακαβίτσης Γ.