Βαθμολογία

Νίκη για τον Ατρόμητο Βαμβακούς, 0-2 τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

«Χτυπώντας» δυο φορές στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος Βαμβακούς πέρασε με σκορ 0 – 2 από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων και έτσι παρέμεινε μαζί με τον ΑΟ Ναρθακίου στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με 19 βαθμούς, από την άλλη οι «ροσονέρι» έμειναν στους 15 και βρίσκονται στην 4η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν παιχνίδι κέντρου με αρκετά φάουλ. Από τα «στημένα» είχαμε και τις πρώτες καλές στιγμές όταν αρχικά στο 25’ ο Βόπης εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Χαρισούλη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μητσόπουλος έδιωξε με τις γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη. Στο 34’ ο Αζάς εκτέλεσε χαμηλά ένα φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής με τον Χαρισούλη και πάλι να λέει «όχι».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να απειλεί. Στο 75’ είχαμε και μίνι διακοπή της αναμέτρησης όταν οι παίκτες των Χαλκιάδων διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στον διαιτητή της αναμέτρησης για μια αψιμαχία ανάμεσα στον Ιορδανίδη και τον Γκούνη και ο κ. Γρηγορίαδης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι.

Οι παίκτες των δυο ομάδων καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής καθόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και συζητούσαν σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Έπειτα από 10’ το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι και ο Ατρόμητος αύξησε την πίεση του.

Αρχικά στο 78’ ο Τσιτσικλής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 84’ ο Βασίλης Τσιανάκας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, για μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο, λίγο έξω από την περιοχή.

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Τσιτσικλής με τον Χαρισούλη να τον σταματά και πάλι εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα ο Θανόπουλος ανετράπη μέσα στην περιοχή με τον κ. Γρηγοριάδη να δείχνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Θανόπουλος με τον Χαρισούλη να τον σταματά από τα 11 βήματα κρατώντας το μηδέν. Όμως ο νεαρός τερματοφύλακας των Χαλκιάδων δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0 – 1 όταν στο 92’ ο Τασιόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, «έσπασε» την μπάλα στον επερχόμενο Ανδρεόπουλο και αυτός με σουτ πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Φλώρος με σουτ πέτυχε το 0 – 2 «σφραγίζοντας» ένα σπουδαίο τρίποντο για τον Ατρόμητο. Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι οι δυο προπονητές των ομάδων Βασίλης Τσιανάκας και Χρήστος Ανδρεόπουλος αγωνίστηκαν στο ντέρμπι και μάλιστα και οι δυο αποχώρησαν τραυματίες ο μεν Τσιανάκας αποκόμισε ένα χτύπημα πάνω στο μαρκάρισμα στην φάση που είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο δε Ανδρεόπουλος χτύπησε στο χέρι του και αγωνίστηκε με «μανταρισμένο» χέρι μέχρι την λήξη του αγώνα, δείγμα του πάθους και της θέλησής τους για να κερδίσουν οι ομάδες τους.

Οι άνθρωποι των Χαλκιάδων είχαν αρκετά παράπονα από τον κ. Γρηγοριάδη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης καθώς θεωρούν ότι είδαν πολλές κίτρινες κάρτες ενώ και για την φάση του πρώτου γκολ διαμαρτύρονται ότι ξεκινά από θέση οφσάιντ.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Ζαχόπουλος (46’ λ.τ. Μητσόπουλος), Κυριάκου, Τσιανάκας, Σκέγια, Νεμπεγλέρας, Αντωνιάδης, Νασιούλας (88’ Γκουνάρας Χρ.), , Ιορδανίδης, Γκουνάρας Στ.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Μπερσιάνης, Γκούνης, Βασιλόπουλος, Αρσενόπουλος (60’ Τσιτσικλής), Βόπης, Ξυνογαλάς (70’ Ανδρεόπουλος), Αζάς, Χρόνης (57’ Θανόπουλος), Φλώρος, Τασιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Ρουπέλας, Xασιώτης.

Πηγή: ifarsala.gr