Βαθμολογία

Πλησίασε την κορυφή το Μελισσοχώρι, 1-0 τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Νίκη που του δίνει την δυνατότητα να πλησιάσει την κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ σημείωσε σήμερα (1/12) ο Αστέρας Μελισσοχωρίου καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΛ Αβέρωφ για την 10η αγωνιστική.

Μία νίκη που φέρνει πλέον τον Αστέρα στους 19 βαθμούς, ισόβαθμο με το Ελευθεραί, ενώ ο ΠΑΟΛ έμεινε στους 21, με τους νικητές να αγωνίζονται με πέντε βασικές απουσίες, αλλά να φτάνουν στο τρίποντο και στο -3 από την κορυφή.

Το τέρμα νίκης για την ομάδα του Σπύρου Μούτσιου σημείωσε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 67' ο Χαρούλης, ενώ οι νικητές έχασαν και άλλες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη σε έκταση νίκη.

Διαιτητής: Κουκούλης Α. Α’ Βοηθός: Παραφέστας Δ. – Β’ Βοηθός: Μάνος Β.

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β. (90′ Σδράλης Α.), Μουμίν Μ., Δημόπουλος Α. (78′ Παπαϊωάννου Ι.), Αβδουλάς Β., Λιάγκας Γ. (65′ Βουτυρίτσας Σ.), Χαρούλης Ε., Αγγελακόπουλος Χ., Ζαφειρίου Θ. (84′ Διαμαντής Θ.), Κουσιάς Β., Λιντέρης Γ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πετρίκης Θ., Μπέτσιος Α., Muca Ε., Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι Ι., Μπαρούτας Μ. (74′ Στεργίου Χ.), Γραμμένος Θ. (84′ Στεργιούλας Μ.), Κουσιάς Θ. (48′ Ελευθέρογλου Γ.), Κουκουράβας Κ. (57′ Κόκρας Γ.), Κοτρώτσιος Α.

* Η νίκη του Αστέρα Μελισσοχωρίου είναι αφιερωμένη στον αντιπρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Καρακάση, λόγω της χθεσινής (30/11) ονομαστικής εορτής του.