Βαθμολογία

Λύτρωση στο φινάλε για Βούναινα, 1-0 τη Νεάπολη

Νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισαν σήμερα (1/12) τα Βούναινα με αντίπαλο την ομάδα της Νεάπολης, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Μια αγχώδη νίκη για τα Βούναινα, τα οποία χρειάστηκε να φτάσουν στο 85' για να πάρουν τη νίκη, μια νίκη που τα φέρνει στη κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, 22 πόντοι για τις δύο ομάδες, ενώ από την άλλη η Νεάπολη παρέμεινε στους 8 στη μάχη που κάνει για παραμονή.

Ο μπόμπερ της ομάδας Αλέξης Τζατζάκης ήταν αυτός που έδωσε στα Βούναινα τη νίκη πετυχαίνοντας στο 85' το πολυπόθητο γκολ, σε ένα ματς που οι νικητές αγχώθηκαν όμως το φινάλε τους δικαίωσε, για τον στόχο της επιστροφής στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. Α’ Βοηθός: Τέγος Δ. – Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.

ΑΕ Βουναίνων: Χαβίλας Χ., Βλησαρούλης Ν., Κατσιώτης Κ., Καλυκάκης Ν. (55′ Μερτζανίδης Φ.), Κυπαρίσσης Α., Μούμος Γ., Ρουμελιώτης Κ., Κορδελάς Ν. (46′ Βελετάνης Χ.), Τζατζάκης Α. (86′ Νεράντζης Κ.), Βράκας Ν., Χριστοδούλου Η.

Νεάπολη Λάρισας: Καραγιάννης Π., Τασούλης Σ. (75′ Κοσμάς Γ.), Δεσπόπουλος Ι., Μέκρας Χ., Μανδραβέλης Κ., Μπουχλαριώτης Α. (78′ Συγκουνάς Θ.), Μέκρας Γ., Μπαλαούρας Α., Μανώλης Ν., Mbaye B., Γαρυφαλλόπουλος Ο.