Βαθμολογία

Απόδραση στο φινάλε για Ελευθεραί, 1-2 στους Αγίους Αναργύρους

Με μία πολύ σπουδαία νίκη απέδρασε από την δύσκολη έδρα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων το Ελευθεραί το οποίο επικράτησε σήμερα (1/12) με 1-2 για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν νίκη μετά από τέσσερα σερί άγονα παιχνίδια και έχουν πλέον 19 βαθμούς, ισόβαθμοι με το Μελισσοχώρι και στο -3 από την κορυφή, ενώ ο Ατρόμητος με την ήττα αυτή παρέμεινε στους 16 πόντους, όσους έχει και η Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα ο Χατζής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, 0-1, για να ισοφαρίσει στο 39' ο Δάσσιος σε 1-1, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 84' αποβλήθηκε ο Κολοβός για τους γηπεδούχους και ένα λεπτό αργότερα ο Θεοδώρου έκανε το 1-2 και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη. Αποβολή και για το Ελευθεραί στο φινάλε με τον Βλησαρούλη να βλέπει την κόκκινη.

Διαιτητής: Νίτσας Χ.  Α’ Βοηθός: Μπράμης Χ.  – Β’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Μπακαρτζής Π., Παναγιώτου Α., Ντουρουντάκης Θ. (53′ Αντωνίου Γ.), Κατσογιάννης Κ. (88′ Τζεμολλάρι Ε.), Κολοβός Χ., Τσιρβούλης Α., Αμαρλαριώτης Α., Μητρακούλης Δ., Μαροσούλης Γ. (65′ Νούσιος Γ.), Δάσσιος Α.

ΑΟ Ελευθερών: Μόσιαλος Α., Ανυφαντής Β. (72′ Ποντικας Σ.), Καλφούντζος Η., Βλησαρούλης Γ., Κολοβός Ι., Χατζής Γ., Ζησόπουλος Γ., Βασιλόπουλος Δ., Μάσρι Η. (69′ Θεοδώρου Ε.), Παιδής Ε. (58′ Βατμανίδης Β.), Χατζής Κ. (90′ Γεωργολόπουλος Γ.).