Βαθμολογία

Σημαντικός βαθμός για Γιάννουλη, 2-2 με Πύρρο

Σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για την ομάδα της Γιάννουλης, που απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα του Πύρρου το μεσημέρι του Σαββάτου (1/12) για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ιστορική Δήμητρα δίνει μάχη για την παραμονή και με το σημερινό βαθμό έφτασε τους 7 και είναι στην 14η θέση, ενώ δέκα βαθμούς παραπάνω έχει ο Πύρρος που βρίσκεται στην 7η θέση. Μάλιστα η ομάδα της Γιάννουλης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μονάντερου.

Μόλις στο 5' ο Λεσάι άνοιξε το σκορ για τον Πύρρο, όμως στο 27' ο Ασπετάκης έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα στο 76' με την αποβολή του Μονάντερου, όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα θα πάρουν το προβάδισμα στο 81' με το τέρμα του Μήτρου. Όμως στο 84' ο Λέτσιος από πλευράς Πύρρου, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Διαιτητής: Φακής Γ. Α’ Βοηθός: Νάκας Χ.  – Β’ Βοηθός: Καραμπούλας Θ.

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος": Αγραφιώτης Χ., Λίτσα Ε., Πότση Ι. (65′ Βάσσος Λ.), Λέτσιος Κ., Μάρης Γ. (86′ Σάρρα Ν.), Παύλου Α., Τζόγκας Β., Βάρσος Γ. (55′ Νικούλης Α.), Αλεξανδρής Ν. (86′ Κατσης Μ.), Muri K., Λεσάι Α.

Δήμητρα Γιάννουλης: Κότλης Μ., Ραπτόπουλος Κ., Μονάντερος Κ., Σαπάκος Σ., Ντούφας Α. (32′ Τσουμάνης Κ.), Θώμος Σ., Ράπτης Γ., Τσιλής Ρ. (57′ Μήτρος Χ), Ασπετάκης Ε. (90′ Γκαραβέλης Κ.), Μπάμπαλης Ι., Γκαλγκανόπουλος Ε. (70′ Καρέλας Μ.).