Βαθμολογία

Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0

Βαριά ήττα με 4-0 σκορ γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ωστόσο παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League, μετά τη νίκη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 2-0 επί της Βίντι.

Οι ασπρόμαυροι αγωνίστηκαν από το 7ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, μετά της απευθείας αποβολή του Χατσερίντι, κι έτσι είδαν τους Λονδρέζους, που ούτως ή άλλως ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, να κάνουν περίπατο στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως όπως προαναφέραμε η ομάδα του Λουτσέσκου διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση, μετά τη νίκη των Λευκορώσων επί των Ρουμάνων.

Έτσι την τελευταία αγωνιστικό ο ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε νίκη στην Τούμπα επί της ΜΠΑΤΕ, η οποία θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι, θα καταφέρει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

O Zιρού με δύο γκολ στο 27ο και στο 37ο λεπτό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Λονδρέζους, οι οποίοι έφτασαν και σε ένα τρίτο γκολ με τον Οντόι στο 60', πριν ο Μοράτα στο 78ο βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το συγκρότημα του Σάρι.

Γκολ: 27', 37' Ζιρού, 60' Οντόι, 78' Μοράτα.

Κόκκινες: 7' Χατσερίντι (ΠΑΟΚ).

Δοκάρια: 28' Οντόι (Τσέλσι).

Τσέλσι: Κεπα, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (65' Γουίλιαν), Λόφτους-Τσικ, Ζιρού (75' Μοράτα), Οντόι, Ζαπακόστα (63' Άμπαντου), Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Παλμιέρι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79' Πέλκας), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (75' Βαρέλα), Σάκχοφ, Πρίγιοβιτς (46' Oυάρντα).