Βαθμολογία

Όλα τα λεφτά τα ματς σε Παρίσι, Λονδίνο

Προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και μετά τα χθεσινά (27/11) ματς για τους ομίλους από τον 5ο μέχρι τον 8ο σειρά παίρνουν σήμερα (28/11) οι μάχες για τους ομίλους από τον 1 ως τον 4.

Αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό στο Παρίσι ανάμεσα στη Παρί και την Λίβερπουλ για τον 3ο όμιλο, αυτόν του "θανάτου" εκεί που η Παρί με 5 βαθμούς φιλοξενεί τη Λίβερπουλ που έχει 6. Αγώνας που αναμενέται με τεράστιο ενδιαφέρον και στο οποίο ο νικητής, αν υπάρξει, θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε ισοπαλία οι δύο ομάδες θα μείνουν στην αγωνία αναφορικά με το αν θα προκριθούν και θα γίνει θρίλερ η τελευταία αγωνιστική.

Για τον ίδιο όμιλο η Νάπολι των 6 βαθμών φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα που έχει 4, σε ματς στο οποίο οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο Παρίσι. Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας μετά τη νίκη με Λίβερπουλ με ακόμα ένα αποτέλεσμα σήμερα, ειδικά αν αυτό είναι νίκη, τότε θα φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο και θα τον κάνει ακατάλληλο για καρδιακούς, όχι ότι και τώρα δεν είναι, για το φινάλε.

Το έτερο σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο Λονδίνο με τη Τότεναμ να φιλοξενεί την Ίντερ για τον 2ο όμιλο. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς η Ίντερ έχει 7 βαθμούς και η Τότεναμ 4, άρα με δεδομένο ότι έχει τη νίκη από το πρώτο ματς και με ισοπαλία σήμερα τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης μετά τη Μπαρτσελόνα. Η παρέα του Χάρι Κέιν παίζει με το μαχαίρι στα δόντια καθώς μόνο με νίκη σήμερα θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα.

Τυπική διαδικασία τα ματς του 1ου ομίλου, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μονακό και Ντόρτμουντ - Μπριζ καθώς Μαδριλένοι και Βεστφαλοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ μόνο με αυτοκτονία η Μπριζ δεν θα πάρει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League. Τέλος στον ίσως πιο ξενέρωτο όμιλο, τον 4ο η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται τη Γαλατασαράι η οποία με ισοπαλία εξασφαλίζει την τρίτη θέση, ενώ με νίκη θα έχει ελπίδες πρόκρισης, αρκεί η Σάλκε να μην νικήσει εκτός έδρας τη Πόρτο που έχει ήδη προκριθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Champions League:

1ος όμιλος:

19:55 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μονακό

22:00 Ντόρτμουντ - Μπριζ

Bαθμολογία:

1. Ντόρτμουντ 9

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 9

3. Κλαμπ Μπριζ 4

4. Μονακό 1

2ος όμιλος

22:00 Αϊντχόφεν - Μπαρτσελόνα

22:00 Τότεναμ - Ίντερ

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 10

2. Ίντερ 7

3. Τότεναμ 4

4. Αϊντχόφεν 1

3ος όμιλος

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ

22:00 Νάπολι - Ερυθρός Αστέρας

Βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 6

2. Νάπολι 6

3. Παρί Σεν Ζερμέν 5

4. Ερυθρός Αστέρας 4

4ος όμιλος

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας - Γαλατασαράι

22:00 Πόρτο - Σάλκε

Βαθμολογία

1. Πόρτο 10

2. Σάλκε 8

3. Γαλατάσαραϊ 4

4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0