Βαθμολογία

Χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός στην Ισπανία

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (29/11 19:55) παιχνίδι με την Μπέτις στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στου Ρέντη ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μάρτινς ανακοίνωσε την αποστολή για την Ανδαλουσία η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αποδεικνύεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ εκτός έμειναν οι Μεριά, Χριστοδουλόπουλος και Χασάν που είναι στα ...πιτς. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Κώστας Τσιμίκας που λόγω τραυματισμού είχε μείνει εκτός στο ματς με Ατρόμητο.

Μοναδική επιθετική λύση είναι ο Γκερέρο, καθώς ως γνωστόν ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ στην αποστολή και ο νεαρός Βρουσάι. Τέλος δεν υπολογίζονται οι Πάρντο, Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.