Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Επόμενη στάση… Άρτα!

Ονειρεμένη είναι η μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα, η ομάδα στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Football League είναι πρώτη και αήττητη στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αγωνιστικά η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, όμως το ζητούμενο για τους διοικούντες είναι πώς θα καταφέρουν να προσελκύσουν τον κόσμο στην Φιλιππούπολη.

Ο ιστορικός σύλλογος είναι άξια στην κορυφή, παίζει αυτή τη στιγμή κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο και αξίζει μεγαλύτερης συμπαράστασης. Οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν διήμερο ρεπό και σήμερα Τετάρτη (28/11) το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Μια ομάδα που ενώ αρχικά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε μια απογοητευτική εικόνα με τρεις ήττες και χωρίς να σημειώσει γκολ, στη συνέχεια μεταμορφώθηκε, πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή το παιχνίδι, καθώς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο Καραϊσκάκης. Σε κάθε περίπτωση στον Απόλλωνα ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν ώστε να πάρουν και σε αυτό το ματς το θετικό αποτέλεσμα.