Βαθμολογία

Πρόκριση για το Κιλελέρ στο Μακρυχώρι (PICS)

Ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς Κυπέλλου διεξήχθη την Τρίτη (27/11) στο γήπεδο Μακρυχωρίου ανάμεσα στον Αετό και την ΑΕ Κιλελέρ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση με σκορ 0-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρουσία λίγου κόσμου λόγω και της βροχής διεξήχθη το ματς που είχε σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν τουλάχιστον αρχικό σχήμα με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους, ενώ το Κιλελέρ είχε στην αποστολή μόνο μία αλλαγή, αν και η ενδεκάδα του ήταν σχεδόν πλήρης. Ο Αετός ζήτησε πέναλτι στα πρώτα λεπτά του ματς σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Τσιούτσια.

Πολύ νωρίς στο 15’ ο Γουρνάρης για το Κιλελέρ εκτέλεσε το πλάγιο, υπήρξε αναταραχή στην περιοχή του Αετού, εκμεταλλεύτηκε ο Αργύρης που έκανε το σουτ και το 0-1. Στο 24’ το σουτ του Αργύρη από κοντά έδιωξε με τα πόδια ο Φαρμάκας. Ένα λεπτό αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Τσιούτσιας ξέφυγε στην αντεπίθεση, ο Φουσίκας από κοντά έκανε το πλασέ, έβγαλε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος. Στο 39’ δυνατό σουτ του Γαγάρα, η μπάλα οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκα.

Στην επανάληψη κάνοντας τις αλλαγές ο Αετός, πίεσε ασφυκτικά, όμως η θωρακισμένη άμυνα του Κιλελέρ κρατούσα καλά. Στο 72’ τη σέντρα έβγαλε ο Τσιαντούλης από πλάγια, την κεφαλιά έκανε το Τσιούτσιας από κοντά, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 80’ καλό σουτ του Κλούρα μέσα στην περιοχή, μεγάλη επέμβαση από τον Παναγιωτόπουλο. Και στο 84’ εκεί που κρίθηκαν όλα, ο Καρβούνης ξέφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα για τον Αργύρη και μόνος του ανενόχλητος έκανε το σουτ και χάρισε τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα του για το 0-2.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Μάρκου, Μπέτσιος (46’ Πούτας), Σιάτρας, Αλατάς (46’ Γκαμπέτας), Αντωνόπουλος, Τσιούτσιας, Κλούρας, Φουσίκας, Τζίκα Ν. (56’ Τσιαντούλης), Τζίκα Ι. (46’ Παϊτέρης).

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας, Μουρατάϊ, Παλάσκας, Κολιός, Γουρνάρης, Καρβούνης, Καρακάνος, Παπαγιαννούλης, Γαγάρας (86’ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Παραφέστας, Μπράμης.