Βαθμολογία

Νίκη τριών αστέρων η Λάρισα 88’ (PICS@VIDEO)

Η Λάρισα 88’ επικράτησε την Κυριακή (25/11) του Διογένη στο γήπεδο της Ανθούπολης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (3-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα 88’ μπήκε από νωρίς στο σκορ και στο 2’ έκανε το 1-0. Ο Λεμονής έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Τζαφάλια που με πλασέ πέτυχε το γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έτσι συχνά έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. Στο 26’ καλό σουτ του Κούκου έβγαλε με υπερένταση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ο Κουμουρτζής σε κόρνερ.

Στο 35’ ο Καλαμπανίδας βρέθηκε στη περιοχή από πλάγια αριστερή θέση και πέτυχε ένα ωραίο γκολ στο απέναντι παραθυράκι για να γίνει το 2-0. Στο επόμενο λεπτό καλή φάση για τον Διογένη με τον Μητρούσια που έκανε το δυνατό σουτ, ο Θελούρας όμως έκανε μεγάλη απόκρουση.

Στο 53’ ο Κούκος έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Τζαφάλια που με σουτ απέναντι από το τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Λάρισα 88’ είχε χαμένα τετ α τετ στο 60’, 65’ και 70’ με τον Κούκο και θα μπορούσε να είχε διευρύνει και άλλο το σκορ.

Λάρισα 88’ (Νίκος Μαλλικόπουλος): Θελούρας, Ναστούδης, Χαρματζής (50’ Φίλογλου), Αλεξανδρής, Κων/νου Β., Λεμονής (80’ Σδράλης), Καλαμπανίδας, Τζαφάλιας, Μπράτσος (70’ Σγουρός), Τσίντζος (85’ Μπικιώτης), Κούκος.

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Κουμουρτζής, Μιχαήλ, Χαρίζι, Τραμπάκουλος, Κοπρέλι, Κύρκος, Κουτσιβός, Βολιοτόπουλος, Σκεντέρης, Αλεξίου, Μητρούσιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Μπούτος, Κοντογιάννης.

">http://

">http://

">http://

">http://