Βαθμολογία

Τροΐζι: «Σε κάθε αγώνα βαθμούς» (VIDEO)

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι, τόνισε μετά τη νίκη κόντρα στα Σπάτα πως όλοι πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να βλέπουν το κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

">http://

 «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Μετά από τον αγώνα με τον Ηρακλή το να τους βλέπω να τρέχουν τόσο πολύ είναι κάτι θετικό. Εμείς πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να μην πάρουμε αέρα. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ. Καλύτερο είναι να μην μιλάμε τώρα που είμαστε πρώτοι, αλλά να συνεχίσουμε όπως την πρώτη μέρα. Δηλαδή η ομάδα που θέλαμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Μέρα με τη μέρα θα δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Απόλλων Λάρισας: «Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Για μένα κάθε ματς είναι τελικός. Σε κάθε αγώνα θέλω να πάρω βαθμούς. Το που μπορούμε να φτάσουμε θα φανεί στην πορεία».

Για την δημοσιότητα που έχει πάρει μετά τη νίκη με τον Ηρακλή: «Δεν με ανησυχεί. Εγώ αυτό είπα και στα παιδιά, να μην πάρουν τα κεφάλια τους αέρα.Τους έχω πει μέσα στα αποδυτήρια πως τα ίδια χέρια που θα σε αγκαλιάσουν, τα ίδια είναι κι αυτά που θα σου ρίξουν σφαλιάρα. Όλοι μιλάνε για εμάς τώρα, αλλά αύριο μπορεί να μην έρθουν καλά αποτελέσματα. Έχουμε μία βδομάδα τώρα και θα δούμε πως θα ξεκουράσουμε τους παίκτες και πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες με τις κάρτες».