Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Πρώτος και... αήττητος! (PICS)

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League ο Απόλλων Λάρισας! Η ομάδα της Φιλιππούπολης κέρδισε και τον Αήττητο Σπάτων το απόγευμα της Κυριακής (25/11) με σκορ 2-0 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα της Λάρισας αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ακόμη ματς πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα του και έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Ο Απόλλων Λάρισας με την γνωστή συνταγή αγωνίστηκε και κόντρα στα Σπάτα και στο φινάλε δικαιώθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή των Λαρισαίων ήταν εμφανή και μάλιστα στο 45’ άνοιξαν και το σκορ.

Στην επανάληψη αν και τα Σπάτα μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, στην συνέχεια ο Απόλλων έφερε πάλι το ματς στα μέτρα του, πέτυχε και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί «κλείδωσε» τη νίκη.

Το συγκρότημα της Λάρισας είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλα γκολ, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι σε μια ομάδα που είχε στο δεύτερο μέρος κάποιες καλές φάσεις να αντιδράσει αλλά ως εκεί.

Συνολικά ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος και έτσι δίκαια πανηγύρισε άλλη μία νίκη, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία!

Το φιλμ του αγώνα

6' Γύρισμα του Μαρκολίνο από τα δεξιά, ο Τασιούλης το σουτ με τη μία η μπάλα πάνω από την εστία του Κοκκαλά.

9’ Σουτ του Ματσούκα, η μπάλα στην αγκαλιά του Μαντζάρη.

16' Σουτ του Μαρκολίνο, η μπάλα στα χέρια του Κοκκαλά.

24' Ο Κουρτεσιώτης από τα αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μουστάκη και πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Κοκκαλά σε κόρνερ.

25’ Μαρκολίνο και Τασιούλης συνδυάστηκαν όμορφα, ο δεύτερος μέσα από την περιοχή το διαγώνιο σουτ η μπάλα άουτ.

28’ Ο Πολέτο εκτέλεσε φάουλ, αλλά στην έξοδο του Κοκκαλά ο διαιτητής σφύριξε παράβαση σε επαφή με τον Σουλιώτη.

34’ Ο Πολέτο από τα δεξιά βρήκε στην περιοχή τον Χατζή που «έσπασε» τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Τασιούλης σούταρε με τον Κοκκαλά να διώχνει. Στην επαναφορά το σουτ του Χατζή πέρασε άουτ.

39' Ο Πολέτο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Λουκάο και στο δεύτερο δοκάρι ο Σουλιώτης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον βοηθό.

45’ Από πάσα του Μαρκολίνο ο Πολέτο με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα Λάρισας. Μετά από κακή έξοδο του Κοκκαλά και ασυνεννοησία με τους αμυντικούς, ο Μαρκολίνο πήρε τη μπάλα, με ψυχραιμία έδωσε μέσα στη περιοχή στον Πολέτο που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

47’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αήττητο με άστοχο σουτ του Ματσούκα.

53' Ο Μαρουκάκης από τα δεξιά έστρωσε στον Σταματάκη μέσα στη περιοχή, δυνατό σουτ απόκρουση από τον Μαντζάρη.

56' Ο Τασιούλης πήρε τη μπάλα αριστερά μέσα στη περιοχή, δυνατό σουτ έδιωξε ο Κοκκαλάς δύσκολα σε κόρνερ.

58' Ωραία ατομική ενέργεια του Λουκάο έξω από την περιοχή σουτ, πάνω από τα δοκάρια.

63' Ο Λουκάο σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι την προβολή του Χατζή έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Χριστοφιλέας, ενώ στην επαναφορά το δυνατό σουτ του Τασιούλη έδιωξε ο Κοκκαλάς.

69’ Ο Πολέτο εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Σουλιώτη που με πλασέ έκανε το 2-0.

74’ Ο Αγιώτης έκανε το τάκλιν στον Μαρουκάκη η μπάλά κόντραρε στο αριστερό δοκάρι του Μαντζάρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Κοντοές (58’ Aγιώτης), Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (70’ Λίταινας), Πολέτο (84’ Καμπέρης), Λουκάο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Γροντής, Σπυρόπουλος, Μουστάκης (61’ Κατσικογιάννης), Κασνέτση, Σταματάκης, Χαντί (73’ Νικλητσιώτης), Ματσούκας (67’ Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Φραγκούλης (Πρέβεζας).