Βαθμολογία

Απέδρασε από το Δασοχώρι η Φορτούνα!

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου συνέχισε με νίκη επικρατώντας αυτή τη φορά με 0-1 στο Δασοχώρι για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες. Στο 20’ ο Φραγκογκούλας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 23’ για την Φορτούνα ο Τσιούτσιας Λ. μόνος του βρέθηκε και με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για το Δασοχώρι στο 38’ όταν ο Παπάς έκανε τη κεφαλιά, απέκρουσε ο Τσιούτσιας Δ.

Στο 41’ ο Τανάγιας βρέθηκε σε θέση για γκολ, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε κόρνερ. Η Φορτούνα είχε χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Σαλοκανά και Τσιούτσια.

Στην επανάληψη η Φορτούνα πήρε τα ηνία. Στο 68’ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαλοκανάς απέκρουσε ο Ντελής και στο 78’ ο Κυριάκος Μ. με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Ντελής, Ήσυχος, Παπάς, Παλιοτζήκας, Τσαμούρας (46’ Καραγιώργος), Γεωργούλας, Καρανάσιος, Φραγκογκούλας, Φακής (70’ Καραπατσακίδης), Τανάγιας (75’ Μπακάλης).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιούτσιας Δ., Τσιρογιάννης, Φονιάς, Σκούπρας, Χατζής, Μητράκας, Τζαβάρας (73’ Γκίκας), Τσιούτσιας Λ., Σιούτας Δ. (63’ Καλφούντζος), Κυριάκος Μ. (83’ Ξύτσας), Σαλοκανάς (60’ Τασιούλης).  

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Πάλλας, Γούλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ