Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ιπποκράτης και Πανιώνιος (PICS)

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το Σάββατο (24/11) στο «Γ. Μητσιμπόνας Β’» ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης (2-2). Ο Νίκος Μαραμής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ο Νίκος Τσακουρίδης λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 για τον Ιπποκράτη. Στη συνέχεια ο Φραχόλι δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Στο 42’ πέναλτι κέρδισε ο Σκέντζας Χ., εκτέλεσε ο Κίτσας Γερ. για να μειώσει ο Πανιώνιος.

Στο 65’ πέναλτι κέρδισε ο Κίτσας Γ., εκτέλεσε ο Κίτσας Γερ. για να φέρει το ματς στα ίσα και στο 75’ ο Κίτσας Γερ. θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή, αφού πέρασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σερέτης Π. είχε χαμένο τετ α τετ για τον Πανιώνιο και έτσι έμεινε το 2-2.

Ιπποκράτης (Σπύρος Ευαγγέλου): Πάσχος, Μαραμής (79' Βούγιας), Ζήκος, Τζήκας, Παπαδημητρίου, Ιωάννου, Κουταλιάς (53' Κουτσιμάνης), Τσακουρίδης, Κρεμαστάς (74' Μπασιάκος), Φραχόλι, Τσουμάνης.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης Π. (78’ Σκέντζας Α.), Σκέντζας Χ., Θεοδώρου, Ελιζόπουλος Σ., Κίτσας Γ., Παπαγεωργίου (74’ Μουκάνης), Ευθυμίου, Κίτσας Π., Κίτσας Γερ., Χαν (80’ Δημόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Τζιμούρτος, Τάνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ