Βαθμολογία

Οδηγίες από Άρη Αβάτου ενόψει Ολυμπιακού

Ένα ιστορικό παιχνίδι θα δώσει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 15:00 ο Άρης Αβάτου καθώς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Ακρίτες θα αντιμετωπίσουν μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα σε ένα αν μη τι άλλο ιστορικό παιχνίδι και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με οδηγίες για το ματς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ:Ποδοσφαιρικός αγώνας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Η Διοίκηση του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ αισθάνεται και έχει την ευγενή διάθεση στα πλαίσια της οικογένειας που αντιπροσωπεύουμε όλοι μαζί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας να προσκαλέσει όλα τα φυτώρια των ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Ξάνθης στον ιστορικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας. Τα παιδιά τα οποία αποτελούν και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας θεωρούμε ότι είναι καλό να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα. Όσες ακαδημίες της Ε.Π.Σ.Ξάνθης επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. την Τετάρτη 19/12/18 και ώρα 15:00 θα πρέπει να εφαρμόσουν τα εξής:

1) Να δηλώσουν στον Γ.Αρχηγό του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ (Κο Μπόσβελη Ιωάννη τηλ.6937693857)πόσα παιδιά θα παρευρίσκονται στο γήπεδο με ακριβή αριθμό για κράτηση θέσεων στην κερκίδα(Τρεις μέρες νωρίτερα τουλάχιστον από την μέρα του αγώνα)

2) Οι συνοδοί των παιδιών από την εκάστοτε ακαδημία θα είναι και υπεύθυνοι για τον έλεγχο και την ασφάλεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της και την τοποθέτηση τους στις ανάλογες θέσεις της κερκίδας.

3) Οι συνοδοί των νεαρών των ακαδημιών θα φέρουν εισιτήριο αγώνα το οποίο τιμάτε στα 5 ευρώ.Για την ομαλή είσοδο των ακαδημιών προτείνεται οι συνοδοί των παιδιών να προμηθευτούν το εισιτήριο αγώνα νωρίτερα.

4) Η είσοδος των ακαδημιών και συνοδών αυτών θα πραγματοποιηθεί από την θύρα 3 του γηπέδου Α.Ο.Ξ.