Ο Τέοντορ Γκέμπρε Σελασιέ εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις στο Euroμε τη φανέλα της Τσεχίας και υπέγραψε στη Βέρντερ Βρέμης. Ο 25χρονος δεξιός μπακ αγωνιζόταν στη Σλόβαν Λίμπερετς και πλέον μετακομίζει στη Βρέμη, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέρντερ.
«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που επιβεβαίωσε την καλή εντύπωση που είχαμε σχηματίσει γι’ αυτόν πριν το Euro2012», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Άλοφς. «Εντυπωσιαστήκαμε με την απόδοσή του στη διάρκεια του Euro2012. Ξεχώρισε για την ταχύτητά του και τις επιθετικές του αρετές», ανέφερε ο προπονητής, Τόμας Σάαφ.
«Η απόφαση να πάω στη Βέρντερ ήταν σωστή. Είναι μία ομάδα με σταθερότητα και μεγάλη ιστορία, που πάντα θέτει υψηλούς στόχους. Θα ήθελα να δώσω μέσω της Βέρντερ συνέχεια στην πετυχημένη μου χρονιά στην Λίμπερετς», τόνισε ο τσέχος άσος.