Βαθμολογία

Ο όρος παραμονής του Μυροφορίδη

Η συνάντηση Λεονταρά - Μυροφορίδη και ο όρος που έθεσε ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής προκειμένου να συνεχίσει στον Ηρακλή. Νίκος Υψηλάντης και Σάκης Χατζόγλου με δηλώσεις τους στο Metropolis 95.5 υπογράμμισαν πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Παύλου Μυροφορίδη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Ο Παύλος Μυροφορίδης έθεσε έναν συγκεκριμένο όρο προς τη διοίκηση της ΠΑΕ, ο οποίος είναι το «κλειδί» ως προς το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (20/11) με το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Λεονταρά. Σε αυτήν, ο Μυροφορίδης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν σκοπεύει να δεχθεί αποφάσεις από άλλα στελέχη σε θέματα που άπτονται με τις αρμοδιότητές του.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου Τομ Παπαδόπουλου, ο οποίος, αν δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, πρόκειται πολύ σύντομα να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της συνάντησης Λεονταρά-Μυροφορίδη.

metrosport.gr