Βαθμολογία

«Πάση Δυνάμει 101» για πρώτη φορά στη Λάρισα

Το αθλητικό υπερθέαμα «Πάση Δυνάμει 101» για πρώτη φορά στην Λάρισα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018.

Οι κορυφαίοι αθλητές στις απόλυτες μονομαχίες Kick Boxing, Boxing και MMA. Μοναδικό Show από τους χορευτές και τις χορεύτριες της σχολής χορού Burn the Floor και την 17χρονη ταλαντούχα Λαρισαία τραγουδίστρια Λυδία Καλογιάννη. Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία των Glory Fighters με σκοπό την ανάπτυξη των μαχητικών αθλημάτων στην Λάρισα.

Η μεγάλη γιορτή των μαχητικών αθλημάτων έφθασε. Το Kick Boxing, το Boxing και το MMA θα έχουν την τιμητική τους, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, σε μια ξεχωριστή ημέρα για την Λάρισα αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία.

Οι “Glory Fighters”, το δυναμικότερο σωματείο της πόλης και ένα από τα κορυφαία της Ελληνικής περιφέρειας, εξασφάλισαν και παρουσιάζουν στο κοινό της Λάρισας, ένα λαμπερό αθλητικό υπερθέαμα το «Πάση Δυνάμει 101» με προσκεκλημένους τους κορυφαίους των κορυφαίων των δυναμικών αθλημάτων. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το σωματείο Α.Σ Άψιμον. Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή αθλητών και από άλλα δυναμικά σωματεία της πόλης.

Το «Πάση Δυνάμει 101» θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας και είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω διοργάνωση θα διεξαχθεί σε περιφερειακή πόλη της Ελλάδας. Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από όλη την Ελλάδα, σε όλες τις κατηγορίες θα συνθέσουν δυνατά ζευγάρια μονομάχων με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων στην απόλυτη μάχη των δυνατών.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να κορυφωθεί με την γιγαντομαχία ανάμεσα στον Μπάμπη “The Dragon” Δραγατσίκη των Glory Fighters (coach Τάσος Λιβάνιος) και τον Ανδρέα Κοκκόνη της Κωνσταντόπουλος Team (coach Αλέκος Κωνσταντόπουλος) που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την χρυσή ζώνη του πρωταθλητή εφήβων της Ε.Ο.Μ.Α στα 63 κιλά με όρους Κ1.

Το πρώτο μέρος της διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 15:00 ενώ η έναρξη της βραδιάς έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.  Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ένα μοναδικό μουσικό και χορευτικό show. Διακεκριμένοι χορευτές και χορεύτριες της σχολής χορού Burn the Floor θα εντυπωσιάσουν με το πρόγραμμα τους ενώ με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται και η εμφάνιση της 17χρονης Λαρισαίας τραγουδίστριας Λυδίας Καλογιάννη που διακρίθηκε σε πρόσφατο Πανελλήνιο διαγωνισμό ταλέντων.