Βαθμολογία

Ψάχνει αντίδραση στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Αντίδραση μετά από τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο Ολυμπιακός στο σημερινό (20/11 21:30 Novasports 2) παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο για την 8η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες από ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκό και Φενέρ έχουν βρεθεί με αρνητικό ρεκόρ, 3-4 και έτσι στο σημερινό παιχνίδι θέλουν μόνο νίκη σε μια έδρα που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε.

Η Μπάγερν του Ντέγιαν Ράντονιτς πραγματοποιεί καλή πορεία στην Ευρωλίγκα και είναι και εκείνη στο 3-4 και φιλοδοξεί να πάει στο 4-4, αλλά κάνοντας και το 2/2 απέναντι στις ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοείται από όλα αυτά και θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι του, να παίξει καλύτερη άμυνα, να τρέξει στο "ανοικτό" γήπεδο, να είναι σίγουρα πιο συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία και να έχει πλουραρισμό σε σκοράρισμα και δημιουργία, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Αγωνιστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Τουπάν και Αγραβάνη, στη προσπάθεια να επιστρέψουν στις νίκες οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης.