Βαθμολογία

O Πρόεδρος της Sport Experte στον Ηρακλή Λάρισας!

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας Συμβούλων Εξέλιξης και Μάνατζμεντ ποδοσφαίρου Sport Experte, Κος Oliver Wolki, συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του στην Γερμανία Τάσο Μαραγκοζίδη και τον εκπρόσωπό τους στην Ελλάδα Δημήτρη Πετκάκη. Σκοπός της παρουσίας τους ήταν να παρακολουθήσουν παιχνίδια της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας με την οποία η Sport Experte έχει αναπτύξει αποκλειστική συνεργασία στην Λάρισα.

Δυστυχώς η αναβολή των παιχνιδιών λόγω των καιρικών συνθηκών δεν τους το επέτρεψε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Κο Λάμπρο Ιωακείμ και τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας Κο Θάνο Τριανταφυλλόπουλο να έχουν μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους για θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο πλευρών, το πλάνο λειτουργίας, τις διαδικασίες και τις μεθοδολογίες που θα αναπτύξει περαιτέρω η ακαδημία στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας.

Η συνάντηση έκλεισε με γεύμα στην Νεάπολη, στους πολύ καλούς φίλους του Ηρακλή Λάρισας Κο Δημήτρη Τσιντίκη και Μαρία Τσακνάκη (Σουβλατζίδικο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ).