Βαθμολογία

Τρίτοι και σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή οι ροσονέρι

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μάζεψε ένα ακόμη «τρίποντο» στο σακούλι του, έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση όντας σε απόσταση «βολής» από την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Οι ροσονέρι πέρασαν από την έδρα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων με σκορ 0 – 3 και συνέχισαν στον δρόμο των τριπόντων.

Ο Μέγας Αλέξανδρος άνοιξε το σκορ μόλις στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη. Στο 35’ ο Αναγνώστου με πλασέ πέτυχε το 0 – 2 έπειτα από όμορφη πάσα του Χρήστου Γκουνάρα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή στιγμή με το πλασέ του Κατσιάβα από θέση τετ α τετ να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ ο Χρήστος Γκουνάρας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιορδανίδης, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βαρσάμης με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 0 – 3. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 75’ σε σουτ του Βαλαβάνη. Από πλευράς Χαλκιάδων ντεμπούτο έκανε σήμερα ο 16 χρόνος επιθετικός Σκέγια, όντας θετικότατος.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Μαργαρίτης (46’ Κατσανάκης), Μπαιράμι (30’ λ.τ. Καρακώστας), Χαμορούσος, Τσανάκας, Τσιοβάρας, Γιαννούλας, Αλμυριώτης, Βαλαβάνης, Δημουλάς Δημήτρης, Πανάγος (40’ Γκουντόπουλος) , Κατσιάβας (Δημουλάς Σωκράτης).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου (60’ Στεφανίδης), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Ιορδανίδης (60’ Γκουνάρας Στ.), Αναγνώστου (65’ Καραμπλής), Νασιούλας, Γκουνάρας Χρ., Σκέγια.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Τζήκας, Θύμιου.

Πηγή: ifarsala.gr