Βαθμολογία

Με ανατροπή το Μελισσοχώρι, 4-2 τη Νεάπολη

Ένα πολύ ωραίο ματς έγινε σήμερα (17/11) στο Μελισσοχώρι με τον τοπικό Αστέρα να επικρατεί 4-2 της Νεάπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο Αστέρας μετά τη νίκη, την οποία πέτυχε με ανατροπή καθώς έχανε με 1-2, πλησίασε στους τέσσερις πόντους από τη κορυφή καθώς έχει 15, ισόβαθμος με Ελευθεραί, ενώ από την άλλη η Νεάπολη παρέμεινε στους 8 πόντους.

Μόλις στο 5' ο Χαρούλης έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα, για να ισοφαρίσει στο 44' ο Μέκρας, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο 56' ο Γαρυφαλλόπουλος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του κάνοντας το 1-2, πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση του Μελισσοχωρίου.

Τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά μετέτρεψαν το 1-2 σε 4-2. Αρχικά στο 64' ο Αγγελακόπουλος έφερε το ματς στα ίσια και ο Νούσιας στο 73' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Λιντέρης πέτυχε το 4-2. Στο 84' αποβλήθηκε ο Μέκρας για τη Νεάπολη.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. Α’ Βοηθός: Νατσιούλας Η. – Β’ Βοηθός: Δεληγιάννη Α.

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β., Γουργιώτης Γ., Καραπέτσας Α., Μουμίν Μ., Βουτυρίτσας Σ. (88′ Λιάγκας Γ.), Λιντέρης Γ., Αγγελακόπουλος Χ. (85′ Αβδουλάς Β.), Χαρούλης Ε. (87′ Σδράλης Α.), Νούσιας Β., Δημόπουλος Α. (69′ Ζαφειρίου Θ.).

Νεάπολη: Καραγιάννης Π., Συγκουλάς Θ. (76′ Ζαχαρούλης Θ.), Τασούλης Σ. (77′ Ζήγρας Κ.), Μέκρας Χ., Μανδραβέλης Κ., Μπουχλαριώτης Α., Μέκρας Γ., Μπαλαούρας Α., Μανώλης Ν., Mbaye B., Γαρυφαλόπουλος Ο.