Βαθμολογία

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, Αμπελιά - ΠΑΟΛ Αβέρωφ 7-0

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο Ολυμπιακός Αμπελιάς που νίκησε σήμερα (17/11) στην έδρα του με 7-0 για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" είναι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 19 πόντους βρισκόμενοι στο +1 από τον ΠΑΟΛ ο οποίος πλέον ισοβαθμεί με το Μαυροβούνι το οποίο νίκησε το Μεσοχώρι.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από τον Κ. Κολοβό στο 10' για να κάνει εννιά λεπτά αργότερα ο Φαρμάκας το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 27' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γαρουφαλιάς έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 55' ο Σουλτούκης και στο 57' ο Θεόδωρος Γεωργούλας έκαναν το 5-0 και το 6-0 αντίστοιχα. Το τελικό 7-0 πέτυχε στο 82' ο Ν. Κολοβός.

Διαιτητής: Κουκούλης Α. Α’ Βοηθός: Πατέτσος Γ. – Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β. (66’ Λαζαρίδης Β.), Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς Κ., Σερίφης Τ. (11’ Σουλτούκης Σ.), Αγγέλης Δ., Φαρμάκας Ν. (68’ Κιούσης Κ.), Γεωργούλας Θ., Δαλαμπύρας Κ. (63’ Κουρούκας Β.).

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Στεγίου Χ., Μητσιός Α. (60΄ Κοτρώτσιος Α.), Muca E., Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι Ι., Μπαρούτας Π. (85’ Κουκουράβας Κ.), Γραμμένος Θ. (66’ Στεργιούλας Μ.), Κουσιάς Θ., Ελευθέρογλου Γ., Τάχος Κ. (53’ Κόκρας Γ.).