Βαθμολογία

Μοιρασιά στους Αγίους Αναργύρους, Ατρόμητος - Βούναινα 1-1

Στην ισοπαλία έμειναν σήμερα (17/11) Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Βούναινα, 1-1, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο φέρνει τον Ατρόμητο στους 13 βαθμούς, ενώ τα Βούναινα έχουν 16 και είναι στο -3 από τη κορυφή εκεί που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Αμπελιάς.

Σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν μοιρασιά πέρα από τα γκολ και τους βαθμούς, στις αποβολές καθώς αμφότερες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Ο Φώτης Μερτζανίδης στο 25' άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της φιλοξενούμενης ομάδας με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα. Στο 77' ο Δάσσιος έφερε το ματς στα ίσια με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 88' ο Νούσιος από πλευράς Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων και ο Χατζηλιάδης για την ομάδα των Βουναίνων είδαν την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Τζήλου και έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής: Τζήλος Α. Α’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ. – Β’ Βοηθός: Μπουρονίκος Μ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Kαραποστόλης Γ., Ντουρουντάκης Θ., Κατσογιάννης Κ. (46′ Δάσσιος Α.), Μπακαρτζής Π., Παναγιώτου Α., Νούσιος Γ., Αμαρλαριώτης Α., Μητρακούλης Δ., Μαροσούλης Γ. (90′ Τζεμολλάρι Ε.), Κολοβός Χ., Τσιρβούλης Α.

ΑΕ Βουναίνων: Χαβίλας Χ., Βλησαρούλης Ν. (86′ Γκατζούλης Λ.), Κατσιώτης Κ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Μούμος Γ., Ρουμελιώτης Κ., Νεράτζης Κ. (46′ Κυπαρίσσης Α.), Μερτζανίδης Φ. (60′ Φαρμάκας Σ.), Βράκας Ν., Χριστοδούλου Η. (70′ Τζατζάκης Α.).