Βαθμολογία

Κρίθηκε σε ένα δίλεπτο, Μαυροβούνι - Μεσοχώρι 3-0

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για το Μαυροβούνι προκειμένου να φτάσει στη νίκη με αντίπαλο την Ελπίδα Μεσοχωρίου με σκορ 3-0 για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το Μαυροβούνι έπιασε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, 18 βαθμοί οι δύο ομάδες, εκμεταλλευόμενο το δίλεπτο 42-43 στο οποίο μετέτρεψε το μέχρι τότε 0-0 σε 2-0 βάζοντας τις βάσεις νίκης την οποία οριστικοποιήσε με το 3-0 στην επανάληψη. Από την άλλη το Μεσοχώρι είναι πλέον τελευταίο με 1 βαθμό.

Σάββας Χατζηλιάδης στο 42' και Αποστόλης Ακριβόπουλος στο 43' ήταν οι σκόρερ για το 1-0 και το 2-0 αντίστοιχα για το Μαυροβούνι, ενώ στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα ένα δεκάλεπτο πριν το φινάλε ο Τριάντης έκανε το 3-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής: Βασιλός Α. Α’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.  – Β’ Βοηθός: Δημεράς Κ.

ΑΟ Μαυροβουνίου: Μαγαζιώτης Δ., Τατσέλος Ε., Νότας Γ., Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Β., Κολιοφούτης Ι., Τριάντης Α., Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος Α., Αρσένης Δ.(82′ Τοζούλης Μ.).

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος Γ., Χαράλαμπος Κ., Μούσιος Φ., Λέτσιος Γ., Μαρκούιας Ν., Μουσιάρης Θ. (74′ Κουγιάγκας Α.), Καρακώστας Θ., Καραμάνος Θ., Γκαραβέλης Δ. (84′ Πατσιτός Ν.), Καλογιάννης Ν. (46′ Ντάνης Β.).