Βαθμολογία

Πρώτη με τριάρα για Μελιβοία, 3-0 την Γιάννουλη

Έπρεπε να φτάσουμε στην 8η αγωνιστική για να πετύχει τη πρώτη φετινή νίκη της ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με αντίπαλο την Δήμητρα Γιάννουλης.

Και τι νίκη; 3-0 για την, μέχρι τη προηγούμενη αγωνιστική ουραγό ομάδα της Μελιβοίας η οποία πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς, ενώ για την ιστορική ομάδα της Γιάννουλης η κατρακύλα συνεχίζεται με ακόμα μία ήττα, 6 οι βαθμοί για την Δήμητρα.

Ο Κοταρέλας στο 35' έδωσε το προβάδισμα στην Μελιβοία, ενώ στο 53' ο Μαλλιάρας έκανε το 2-0 για την ομάδα του και η πρώτη νίκη ήταν πιο κοντά. Δύο λεπτά αργότερα το γκολ του Μυλωνά, για το τελικό 3-0, έδιωξε κάθε αμφιβολία σχετικά με τη νικήτρια ομάδα του αγώνα.

Διαιτητής: Νίτσας Χ. Α’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ. – Β’ Βοηθός: Μπράμης Χ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Γρηγορίου Π., Παπαρίζος Μ., Κοταρέλας Κ., Δεμέστιχας Ν., Πασιάς Δ., Τσιρογιάννης Ι., Mance S., Καψάλης Γ., Μυλωνάς Χ., Λαδάς Δ., Μαλλιάρας Χ.

Δήμητρα Γιάννουλης: Μαστοροδήμος Β., Ραπτόπουλος Κ., Μοντανέρος Κ., Τσουμάνης Κ., Σαπάκος Σ., Θώμος Σ., Ράπτης Γ. (58′ Παλάντζας Ν.), Καρέλας Μ. (70′ Τσιμπόλης Γ.), Ασπετάκης Ε. (58′ Γκαραβέλης Κ.), Γκαλγκανόπουλος Ε.(83′ Παπαθανασίου Γ.), Τσίλης Ρ.