Βαθμολογία

Η Αστραπή τις ευκαιρίες, το γκολ στο 94’ ο Πύρρος! (PICS)

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας για την 8η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Αστραπή και τον Πύρρο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τη νίκη με σκορ 0-1. Από το 34’ με δέκα παίκτες αγωνίστηκε ο Πύρρος αφού ο Λεσάϊ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες για την Αστραπή, δύο δοκάρια (κάθετο και οριζόντιο από τον Καλτσά) και αφού δεν καθάρισε το ματς στο πρώτο μέρος, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο, όπου οι ευκαιρίες για την Αστραπή συνεχίστηκαν, εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Μάριος Αγραφιώτης, αφού «κατέβασε ρολά» και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει τη νίκη στο 94’.

Στο 10’ ο Πράπας είχε χαμένο τετ α τετ για την Αστραπή. Στο 15’ ο Καλτσάς είχε κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Πράπας βρέθηκε πάλι τετ α τετ όμως πάλι δεν τα κατάφερε. Στο 30’ ο Ταρταμπούκας έκανε το σουτ, τη μπάλα έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μάρης.

Στο 47’ σουτ καλό του Καλτσά η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 65’ ο Πράπας έκανε το δυνατό σουτ, έδιωξε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα ο Αγραφιώτης σε κόρνερ. Στο 77’ φάουλ του Ταρταμπούκα, μεγάλη επέμβαση του Αγραφιώτη σε κόρνερ. Στο 79’ η κεφαλιά του Καλτσά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ χαμένο τετ α τετ είχε ο Ταρταμπούκας. Στο 86’ καλό σουτ του Κάτσα απέκρουσε ο Τσατσάρας. Στο 87’ πολύ καλό σουτ του Ταρταμπούκα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αγραφιώτης και στο 94’ το ελεύθερο ήταν από τον Κάτση, ο Αλεξανδρής υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το πλασέ, αρχικά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βάσσος με σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το 0-1.  

*Η νίκη του Πύρρου από διοίκηση, προπονητή και παίκτες αφιερώνεται στον πρόεδρό τους κ. Αλέκο Λιάγκο και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση για την μικρή περιπέτεια της υγείας του.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Τσατσάρας, Σκόμπας, Ζήσης, Κατσιάνος, Χλωρός, Καφές, Πράπας, Σκουλίδης, Ταρταμπούκας, Φακίτσας (86’ Γερακίνης), Καλτσάς.  

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μάρης, Λίτσα, Λέτσιος (90’ λ.τ. Τζόγκας), Κάτσης, Παύλου, Κάτσας, Λεσάϊ, Βάρσος (62’ Βάσσος), Νικούλης (86’ Αλεξανδρής), Σάρα (76’ Αλιάϊ).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νίκζας, Καρακώστας.