Βαθμολογία

Σχοινάς και Καραντώνης χάρισαν τη νίκη στην Ανάβρα (PICS)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ, στο γήπεδο της Νίκαιας, ο Παναγροτικός υποδέχθηκε την Προοδευτική Ανάβρας σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη (1-2) σε ένα γήπεδο με πάρα πολύ νερό. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν τρεις τραυματισμούς βασικών παικτών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκανε δυνατότερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σχοινά έκαναν το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ωραία σέντρα του Κορδαλή για τον Γκαραλιάκο, αυτός έκανε το σουτ, καλή απόκρουση όμως από τον Σδούγκα και στο 29’ εκτέλεση φάουλ του Γκαραλιάκου, έδιωξε πάλι σωτήρια ο κίπερ της Νίκαιας.

Η Ανάβρα είχε την κατοχή και έδειξε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και στο 49’, ο Ξιώνης έκανε το σουτ απέκρουσε δύσκολα ο Ξύτσας.

Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Φουρίκη μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση της Νίκαιας έφερε στο 64’ το πέναλτι που το κέρδισε ο Ανδρεόπουλος και το εκτέλεσε ο Σακελλαρίου για το 1-1.

Η Ανάβρα συνέχισε να πιέζει. Στο 68’ ο Γκαραλιάκος μπήκε μόνος τους, έκανε το σουτ, ο Ψαρούλης έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 70’ ο Παπαδόπουλος έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σδούγκα. Στο 77’ ο Καραντώνης έκανε τη κεφαλιά που πέρασε άουτ. Και στο 82’ ο Καραντώνης με ατομική ενέργεια από πλάγια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την Ανάβρα.

*Η νίκη της Ανάβρας από την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή τους Αλέκο Ριζούλη για τον ερχομό της κόρης του.  

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος (65’ λ.τ. Παπαδημητρίου), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος (55’ λ.τ. Ολλομάνι), Ξιώνης, Σακελλαρίου, Ανδρεόπουλος (75’ Τσανάκας), Ντελόπουλος (20’ λ.τ. Σιώκος), Βλαχάκης, Δημόπουλος, Φουρίκης.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Χονδροδήμος, Αποστολου (90’ Ντινούλης), Τζαβέλας, Γιαννουλέας, Σχοινάς (83’ Μαλαχτάρης), Καραντώνης, Κορδαλής, Καρπέτης (70’ Κιούσης), Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (75’ Παφίλης).   

   

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μάνος, Γκαρέλης.