Βαθμολογία

Αντετοκούνμπο: «Από την αρχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Οι Μιλγουόκι Μπακς αν και βρέθηκαν στο -22 από τους Σικάγο Μπουλς κατάφεραν και πήραν τη νίκη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιλάει για τον αγώνα.

Ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποίησε ένα ακόμα νταμπλ-νταμπλ με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ και συνέβαλλε τα μέγιστα στην αντεπίθεση και την επικράτηση της ομάδας του, ωστόσο η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν τον άφησε απροβλημάτιστο.

«Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, πρέπει να ρυθμίσουμε την ένταση που χρειάζεται να δείξουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε ο 24χρονος σούπερ σταρ, που εκτός από τους 23 πόντους ( 6/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/9 βολές) κα τα 13 ριμπάουντ, είχε επίσης 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε πολύ σκληρά και ο προπονητής μας το είπε στα αποδυτήρια. Ήταν έξαλλος γιατί μας πιστεύει και περίμενε περισσότερα. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και κερδίσαμε. Μιλήσαμε με τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο και είπαμε πως αν ανεβούμε εμείς, θα ανέβει όλη η ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε.