Βαθμολογία

Χωρίς Μανωλά με Εσθονία

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση του Κώστα Μανωλά που τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής μας με τη Φινλανδία. Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το ματς, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Έτσι, δεν θα μπορέσει αν βοηθήσει στο τελευταίο ματς του ομίλου του Nations League με την Εσθονία την Κυριακή (18/11). Παράλληλα, αμφίβολος είναι και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο άσος της Μαρσέιγ νιώθει σύσπαση στον δικέφαλο και υποβλήθηκε σε θεραπεία, οπότε ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Κλήθηκε στην Εθνική ο Ρισβάνης

Ο Κώστας Μανωλάς τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Εσθονία την Κυριακή (18/11) και ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε... ενισχύσεις.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε εκτάκτως τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο άσος του Ατρομήτου εντάσσεται στην αποστολή της Εθνικής για το τελευταίο ματς του ομίλου της στο Nations League.