Βαθμολογία

Γιώργος Πετράκης: «Με συγκέντρωση και πειθαρχία για τη νίκη»

Καθοριστικής σημασίας είναι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό η σαββατιάτικη (17/11) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Οι Κρητικοί φιλοξενούν τους νεοφώτιστους, αναζητώντας την πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Γιώργος Πετράκης αναγνωρίζει ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα είναι δύσκολος αντίπαλος ωστόσο πιστεύει πως αν οι παίκτες του έχουν συγκέντρωση και πειθαρχία μπορεί να φτάσουν στη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των «δελφινιών»:

«Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με βάση την ποιότητα αντιπάλου και την ικανότητα που έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Βάσει, όμως της δικής μας ποιότητας και του τρόπου παιχνιδιού μας είμαστε σίγουροι ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας, τη νίκη.

Αυτό που μας πιέζει είναι το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι και πώς θα μπορούμε να διεκδικούμε μέσα από τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε, σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Το ότι αυτό δεν έχει έρθει ακόμα, κάποιες φορές αυτό ήταν άδικο, κάποιες δεν δικαιούμασταν να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Η πίεση υφίσταται μόνο για να μπορέσουμε να είμαστε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να το επηρεάσουν πολλοί παράγοντες. Εμείς όσους περισσότερους από αυτούς μπορούμε, θα πρέπει να τους ξεπεράσουμε με το παιχνίδι μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».