Βαθμολογία

Εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου Fashion City Outlet στη Λάρισα (PICS@VIDEO)

Έκανε τη διαφορά… Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στα εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου Fashion City Outlet στη Λάρισα το βράδυ της Πέμπτης (15/11). Το athleticlarissa ήταν εκεί…

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Φαίη Σκορδά και ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός δέχτηκαν απλόχερα την αγάπη των Λαρισαίων. Εκεί όπου έγινε πραγματικά χαμός ήταν συναυλία του Αργυρού. Απίστευτες ουρές χιλιομέτρων στη λεωφόρο Καραμανλή που οδηγεί στο Fashion City Outlet από τον κόσμο που έσπευσε να παρευρεθεί στα λαμπερά εγκαίνια.

Η Θεσσαλία απέκτησε πλέον το δικό της outlet, το Fashion City Outlet, στην πόλη της Λάρισας. Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, τις πόρτες του στο κοινό, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεθνών και τοπικών επιχειρήσεων και πλήθους καταναλωτών.

">http://

Το Fashion City Outlet αποτελεί μια νέα επένδυση στη Θεσσαλία, ύψους 9 εκατ. ευρώ, τα οποία διοχετεύτηκαν στην ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του νέου εκπτωτικού κέντρου. Αποτελεί εγχείρημα της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα, στην ανάπτυξη και διαχείρισή τους, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse, η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία των outlets.

Δείτε εικόνες του athleticlarissa από τα εγκαίνια παρουσία πλήθος κόσμου που πέρασε κάθε προσδοκία!