Βαθμολογία

Το καλό ημίωρο της ΑΕΛ...

Το 1/3 έχει συμπληρώσει το πρωτάθλημα της Super League, ήτοι 10 αγωνιστικές, το οποίο βρίσκει την ΑΕΛ να είναι ισόβαθμη με τη Λαμία στην 10η θέση με συγκομιδή 11 βαθμών.

Έντεκα βαθμοί που μεταφράζονται με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες στους αγώνες αυτούς, ενώ οι «βυσσινί» έχουν πετύχει επτά τέρματα και έχουν δεχθεί έντεκα.

Για την ΑΕΛ υπάρχει ένα καλό χρονικό διάστημα που δεν δέχεται τέρμα. Αυτό είναι το ημίωρο από το 16' μέχρι και το ημίχρονο στο οποίο η ΑΕΛ έχει μηδέν παθητικό. Τα χειρότερα διαστήματα της είναι από το 61 μέχρι το 75, αλλά και από το 76 μέχρι το 90 όπου έχει δεχθεί τέσσερα και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Οι «βυσσινί» έχουν ένα τέρμα παθητικό στο διάστημα από το 1 μέχρι το 15 και δύο τέρματα από το 16-40. Άρα έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στο ημίχρονο και ήταν αυτό του Ματίας Γιόχανσον στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-1. Όλα τα άλλα δέκα τέρματα η ΑΕΛ τα έχει δεχτεί στα δεύτερα ημίχρονα.

Τέλος για την ιστορία η ΑΕΛ έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία τα κέρδισε. Αυτά ήταν κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης (0-1), Παναιτωλικό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), αλλά και στη λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Α.Ρ.