Βαθμολογία

Εθνικό restart με Άγγελο

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σήμερα (15/11 21:45 Cosmotesport1, Open TV) απέναντι στη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ, με νέο τιμονιέρη στο καράβι τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας προπονητής είναι εκείνος που θα επιχειρήσει να επαναφέρει τη Γαλανόλευκη και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών αρχής γενομένης από τη πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Σήμερα η Εθνική ομάδα δίνει το προτελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά του Nations League, εκεί που έχουμε μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς μετά την ήττα μας με 2-0 στο παιχνίδι του Τάμπερε.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα πρέπει να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα κατάληψης της πρωτιάς, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στο οποίο στοχεύει σε νίκη με τρία γκολ διαφορά και εν συνεχεία νίκη με Εσθονία και ήττα των Σκανδιναβών από την Ουγγαρία.

Αγωνιστικά ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-2-3-1, με Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γιαννούλη στο αριστερό, ενώ θέση διεκδικεί εκεί και ο Κούτρης. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι για ακόμα μια φορά το δίδυμο στα στόπερ, με τους Ζέκα, Κουρμπέλη αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου θα αποτελείται από τους Φορτούνη, Πέλκα και Μπακασέτα ή Μάνταλο.