Βαθμολογία

Στηρίζει Πετράκη ο Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ

Την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη αλλά και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Πετράκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ δεν το συζητάει καν για αλλαγή προπονητή και έχει εμπιστοσύνη στον Κρητικό τεχνικό, παρά την κακή πορεία της γιαννιώτικης ομάδας στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τις φωνές όσων ζητούν την απομάκρυνσή του.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ μάλιστα έχει την ίδια άποψη με τον Πετράκη για την κακοδαιμονία και την ατυχία και πιστεύει ότι το ...κουμπί θα γυρίσει και η ηπειρώτικη ομάδα θα ανέβει βαθμολογικά τις επόμενες αγωνιστικές. Άλλωστε τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές ελεύθερων προπονητών είναι πολύ περιορισμένες και ορισμένες περιπτώσεις αμφιλεγόμενες.

Πάντως παρά τη δεδομένη στήριξη του Χριστοβασίλη στον Πετράκη, τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ με Λεβαδειακό και ΟΦΗ είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα για το μέλλον του Κρητικού τεχνικού στα Γιάννινα.

πηγή: passports.gr