Βαθμολογία

Καταγγελία από Θύελλα Ραφήνας

Σε επίσημη καταγγελία προχώρησε η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας η οποία υποστηρίζει ότι δύο από τα μέλη της αποστολής διαπίστωσαν απουσία χρημάτων από τα πορτοφόλια τους και ενώ η ομάδα βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Ρόδου και περίμενε το αεροπλάνο για Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απότομα κόπηκαν τα γέλια των «Λιγνιτωρύχων» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Καθώς η ομάδα βρισκόταν στο αεροδρόμιο δύο εκ των μελών της αποστολής διαπίστωσαν την απουσία χρημάτων από τα πορτοφόλια τους.

Ειδικοί δεν είμαστε αλλά ίσως κάποιοι «ποντικοί» τρύπωσαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στα αποδυτήρια της Θύελλας στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και αφαίρεσαν με άνεση χρήματα από τις τσάντες. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων συμπερασμάτων, το ατυχές περιστατικό δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση, ούτε αποτελεί μομφή προς  την διοίκηση του Διαγόρα, που και κλειδιά των αποδυτηρίων μας παρέδωσαν και παράπονα από την φιλοξενία δεν έχουμε.

Παραθέτουμε απλώς τα γεγονότα προς γνώση και συμμόρφωση, αφού οι επιτήδειοι θα επιχειρήσουν ξανά με την πρώτη ευκαιρία, εκθέτοντας κατά κάποιο τρόπο την ιστορική ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ