Βαθμολογία

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (1-1) που είχε εννιά λεπτά καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών. Στο 61’ ο Κάτσε πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπουχαλάκη και με σουτ νίκησε τον Σα και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό (0-1).

Στο 48' ο Χριστοδουλόπουλος σκόραρε, αλλά η φάση ακυρώθηκε για φάουλ. Ο Διούδης βρέθηκε στο έδαφος μετά από άσχημη σύγκρουση με τον Νάτχο. Ο Διούδης τραυματίστηκε και αποχώρησε με κολάρο στον λαιμό, ενώ τον χειροκροτούσε όλο το γήπεδο. Επίσης ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε στη θέση του Χασάν, που τραυματίστηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στις καθυστερήσεις (95’) ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα. Γέμισμα από τα δεξιά, κεφαλιά-ασίστ του Ελαμπντελαουί και ο Σισέ από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (63' Μάνος), Γκιλιέρμε, Νάτχο (77' Καμαρά), Φορτούνης, Ποντένσε, Χάσαν (46' Χριστοδουλόπουλος).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53' Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (73' Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μπουζούκης (70' Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.