Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι του Ελευθεραί (PICS@VIDEO)

Ντέρμπι κορυφής με τα όλα του ήταν στο Ελευθεραί, αφού μέχρι το 93’ είχε τη νίκη στα χέρια του ο Ολυμπιακός Αμπελιάς όμως στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη (2-2) για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και κατάφεραν στο 40’ με το σουτ του Φαρμάκα να μπούνε μπροστά στο σκορ (0-1).

Στο 55’ η εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής Τζήλος έδωσε πέναλτι για χέρι του Μαυρουδή μέσα στη περιοχή το οποίο και εκτέλεσε ο Κολοβός Κ. για το 0-2.

Πίεσε το Ελευθεραί στη συνέχεια και ισορρόπησε το μας και τρία λεπτά αργότερα μείωσε με τον Παιδή για το 1-2. Στο 63’ και στο 65’ δύο καλά σουτ του Μαυρουδή κόντραραν σε σώματα αμυντικών και κατέληξαν σε κόρνερ και άουτ αντίστοιχα.

Στο 87’ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Παιδή που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 94’ πέναλτι κέρδισε ο Παιδής στην ανατροπή του και εκτέλεσε ο Καλφούντζος για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής (46’ Μάστορας), Βασιλόπουλος (88’ Γεωργουλόπουλος), Βλησσαρούλης, Κολοβός, Καλφούντζος, Χατζής Κ., Καραγκιόζης, Θεοδώρου (80’ Χατζής Γ.), Μαυρουδής, Παιδής.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης Β., Σελήνης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς, Σερίφης Τ. (88’ Κιούσης), Γεωργούλας Θεοδ., Αγγέλης, Φαρμάκας (82’ Κουρούκας), Δαλαμπύρας (77’ Σουλτούκης).  

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μάνος, Μπράμης.  

">http://

">http://

">http://

">http://