Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Μάνδρα! (PICS)

Ένα ευχάριστο απόγευμα είχε την Κυριακή (11/11) η Μάνδρα, αφού πέρασε με σχετική ευκολία από την Ανθούπολη κερδίζοντας τον Μαρίνο Αντύπα με σκορ 1-4 για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως διοίκηση, προπονητής και παίκτες αφιερώνουν αυτή τη νίκη στο ποδοσφαιριστή της Μάνδρας Νίκο Παπαδόπουλο που το Σάββατο (10/11) παντρεύτηκε!

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 5’ ο Παπανικολάου για τη Μάνδρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ. Στο 22’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Μαρίνου Αντύπα και έτσι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες.

Στο 33’ ο Μπακόλας για τους γηπεδούχους έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Ράϊδος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπανικολάου άνοιξε το σκορ για τη Μάνδρα για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 45’ ο Καδόγλου είχε δοκάρι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ζούγκα Μ. με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 53’ ο Μπατζιανούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 61’ ο Παπανικολάου σκόραρε ξανά για το 0-3 με κεφαλιά και στο 64’ ο Ζούγκα Ε. με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το 0-4. Στο 87’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Μπακόλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και η Μάνδρα ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το ματς λόγω τραυματισμού του Αλκία στο 87’ και ενώ είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές για τη Μάνδρα.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Σουλτσιώτης, Κόσσυβας (13’ Σουλιώτης), Μπακόλας, Βλασιάδης, Μάνδαλος, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος, Κύρος, Σούρλας (82’ Χαρτοδιπλωμένος), Καραγιώργος (58’ Παπαϊωάννου), Γκατζούφας.

Μάνδρα (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Ζούγκα Μ., Παπαδόπουλος (63’ Τζήκας), Μακρυγιάννης (65’ Μουλλάς), Καδόγλου, Τσιλιλής, Ζούγκα Ε., Αλκία, Μπατζιανούλης (70’ Πασσιάς), Φιλοκώστας (63’ Φωτάκης), Παπανικολάου.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Γούλας, Μπατζιανούλης.