Βαθμολογία

ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-2

Την εκπληκτική και αήττητη πορεία του συνεχίζει ο Ατρόμητος ο οποίος νίκησε και στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 2-0 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Έτσι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 24 βαθμούς και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, καταφέρνοντας να φύγει για δεύτερη σερί σεζόν νικητής από την Καλογρέζα. Από την άλλη η ΑΕΚ με την ήττα αυτή παρέμεινε στους 17 βαθμούς και το έργο της για διατήρηση των κεκτημένων δυσκολεύει.

Αγωνιστικά η Ένωση είχε τα δοκάρια, τρία στην αναμέτρηση με τους Μάνταλο, Μπακάκη, Μπακασέτα και ο Ατρόμητος την ουσία, τα γκολ και πετυχαίνοντας δύο με τους Ρισβάνη και Κουλούρη στα τελευταία λεπτά έφυγε νικητής από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ...1-0 της ΑΕΚ στα δοκάρια σημειώθηκε στο 16' όταν το δυνατό σουτ του Μάνταλου σταμάτησε στο οριζόντιο του Μέγερι και εν συνεχεία πάνω στη γραμμή, ενώ στο 37' ο Μπακάκης με σουτ από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Το τρίτο δοκάρι σημειώθηκε στο 65' με τη κεφαλιά του Μπακασέτα να βρίσκει το οριζόντιο.

Και αφού δεν έγινε το 1-0, έγινε στο 88' το 0-1 με κεφαλιά του Ρισβάνη από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ενώ πριν προλάβουν καλά καλά να συνέλθουν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έγινε και το 0-2 όταν στο 90' ο Μπρούνο συνεργάστηκε άψογα με τον Κουλούρη και ο δεύτερος με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπάρκα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (66’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Άλεφ (76’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Κουλούρης (93’ Μούγιακιτς).