Βαθμολογία

Το διαμάντι από τη Σερβία

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και ποιοτικότερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και ο οποίος βγάζει το ψωμί του εδώ και τρία χρόνια στο θεσσαλικό Κάμπο για χάρη της ΑΕΛ.

Ο λόγος για τον Σέρβο Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος είναι ίσως ότι πιο ποιοτικό διαθέτει αυτή τη στιγμή η λαρισινή ομάδα από τη μέση και μπροστά κάτι που φαίνεται και από τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν Ιούνιος του 2016 όταν η νεοφώτιστη τότε και απούσα μια πενταετία από τα μεγάλα σαλόνια, ΑΕΛ αποκτούσε ένα μεγάλο ταλέντο του σερβικού ποδοσφαίρου, από την Ράντνικ Σουρντούλιτσα, τον 22χρονο εκείνη τη περίοδο Μίλος.

Από τότε ο 25χρονος άσος έχει εξελιχθεί σε υπερπολύτιμη μονάδα για κάθε προπονητή που πέρασε από το λαρισινό πάγκο καθώς είχε ουκ ολίγες παρουσίες και οι περισσότερες με επιτυχία, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που είδε το όνομα του στη καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Ο κορυφαίος παίκτης, κατά τη προσωπική μου άποψη μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, ήταν αυτός που άνοιξε τη νικηφόρα φετινή πορεία της ΑΕΛ με το γκολ νίκης στη Ριζούπολη, κατακαλόκαιρο και με τη θερμοκρασία στα ύψη, ενώ ήταν αυτός που σφράγισε το τρίποντο απέναντι στους Ηπειρώτες σκοράροντας το δεύτερο γκολ των «βυσσινί».

Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και παιδί μάλαμα, ευγενικός με όλους, άνθρωπος που σε κερδίζει με την ευγένεια του και την απλότητα του την οποία μακάρι να είχαν όλοι οι συνάδελφοι του.

Α.Ρ.