Βαθμολογία

Πετράκης: «Έχουμε κακοδαιμονία...»

Στην κακοδαιμονία που κυνηγά τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου Γιάννης Πετράκης μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της γιαννιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στη κακοδαιμονία που έχει η ομάδα του από την αρχή της σεζόν και μίλησε για το ότι δέκα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα σημεία κλειδιά του ματς που ήταν ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη και η μη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα, αλλά και στην αποβολή του Τσικάρσκι, που δύο λεπτά αργότερα έφερε και το 1-0 υπέρ της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για τη Λάρισα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη βαθμολογία. Εμείς στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα που με βάση και τη δυσκολία του παιχνιδιού έκαναν τη δουλειά μας ακόμα πιο δύσκολη και μας προέκυψαν και προβλήματα πριν τον αγώνα αλλά και μετά. Όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αναφέρομαι στο τραυματισμό του Αθανασιάδη πριν το παιχνίδι και την αποβολή συν ότι αμέσως μετά δεχτήκαμε και το γκολ.

Ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω η Λάρισα μπήκε καλύτερα από μας, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως νομίζω ότι μετά το 25 με 30 λεπτό ισορροπήσαμε το ματς και εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι ήρθε η καθοριστική φάση της αποβολής και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά. Αυτό έγειρε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο στη πλευρά της Λάρισας μένοντας με δέκα παίκτες δεν μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί, όπως δεν ήμασταν ούτε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο αντίπαλος παρότι είχε τον έλεγχο δεν μας έκανε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περνά μια περιόδο που θα την χαρακτήριζα ως κακοδαιμονία. Ποτέ στη ζωή μου δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όταν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση οφείλω να την καταθέσω, έχουμε παίξει δέκα παιχνίδια και δεν έχουμε καταφέρει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Από τους 27 ποδοσφαιριστές που έχουμε 5 παίκτες είναι εκείνοι που από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Όλο αυτό δεν μας βοηθά να βρούμε το ρυθμό μας και να κατασταλάξουμε σε κάποια ενδεκάδα. Τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα, εύχομαι αυτή η κακοδαιμονία να κάνει το κύκλο της να φύγει και να έρθουμε στα ίσια μας σαν ομάδα για να καταθέσουμε αυτά που μπορούμε».

Φωτογραφία: passports.gr