Βαθμολογία

Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις ο Ηρακλής Χάλκης

Στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας αγωνίστηκαν το Σάββατο (10/11) ο Τοξότης με τον Ηρακλή Χάλκης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 1-2 και να συνεχίζουν δυναμικά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, αφού ο Τοξότης εκτός από το γκολ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο 7’ χαμένο τετ α τετ του Τσάλαβου. Δύο λεπτά μετά έγινε το 0-1. Τη σέντρα έβγαλε ο Μπαζούλης για τον Καλογιάννη, αυτός έκανε το γέμισμα μέσα στη περιοχή και ο Τσάντος με πλασέ πάνω από το τέρμα άνοιξε το σκορ. Στο 15’ και στο 20’ ο Γιώργης και ο Τάκε επίσης χάσανε μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 47’ ο Γκουσγκούνης από κοντά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και στο 65’ ο Βογιατζής Χ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.  

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ. (70’ Κανιούρας), Τσάλαβος (80’ Νάτσιος), Μελανός Ν., Παπαϊωάννου, Παπαδημητρίου, Γιώργης, Βουλτσίδης, Τάκε, Μπαλαής, Μπουρουτζίκας (25’ λ.τ. Γκουσγκούνης).

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κιλιργιώτης, Μούτσο, Νικολακούλης, Μπακαλούλης Θ., Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης Δ., Τσάντος, Θυμάκης (75’ Γκουγκότης Θ.), Μπαζούλης (80’ Γκουγκότης Κ.)., Βογιατζής Χ. (90’ Ναλμπαντίδης), Καλογιάννης (85’ Παπαγγελής).         

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Μπούτος, Ντούρμα.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ