Βαθμολογία

Πήρε βαθιά ανάσα ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου επέστρεψε στις νίκες και πήρε ψυχολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επικράτησε με σκορ 1-0 του Αμπελωνιακού με γκολ – πέναλτι του Αντωνόπουλου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Αετός Μακρυχωρίου μπήκε καλύτερα στα πρώτα 20 λεπτά. Πρώτη καλή στιγμή στο 5’ όταν ο Παϊτέρης έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Μαλάκος έκανε τη κεφαλιά η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 17’ ο Αλεξανδρής στην αντεπίθεση έκανε το σουτ, με τα πόδια έδιωξε ο Φαρμάκας. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαλάκος πέρασε και τον Τράντο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 22’ το σουτ του Βούκια αποσόβησε με κεφαλιά ο Σουφχάρας πάνω στη γραμμή. Στο 24’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Αλεξανδρής και η κεφαλιά του Νικολακούλη από κοντά πέρασε άουτ. Στο 50’ το πέναλτι κέρδισε ο Τσιούτσιας, εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος εύστοχα για το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο 72’ το σουτ του Ψύρρα έδιωξε με υπερένταση ο Φαρμάκας, τρία λεπτά μετά ο Τσιούτσιας από κοντά έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Τράντος. Στο 84’ ο Σουφχάρας δέχθηκε την απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία. Όσο παρέμενε το 1-0, ο Αμπελωνιακός πίεζε και στο 89’ ο Φαρμάκας απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Βαλατσού.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Πούτας, Μάρκο, Σουφχάρας, Κλούρας, Καλούσης (40’ λ.τ. Τζίκα Ι., 63’ λ.τ. Τζίκα Ν.), Παϊτέρης (76’ Μητσογιάννης), Μαλάκος (20’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Τσιούτσιας, Γκαμπέτας.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Τράντος, Λιάκος (85’ Καρυπίδης), Γούτος Ν., Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Νικολακούλης, Αλεξανδρής, Χατζούλης (70’ Βαλατσός), Ψύρρας, Φλέγγας, Βούκιας (65΄Παπαγεωργίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Σκυβαλίδας.